XIV., Thököly út 156. → 06-1-220-05-97 → info@gerincklinika.hu ← 06-1-315-23-06  XII., Apor Vilmos tér 8.

   XIV., Thököly út 156. → 06-1-220-05-97 → info@gerincklinika.hu ← 06-1-315-23-06  XII., Apor Vilmos tér 8.

Önálló gerinc tréning

A gerinc egészségének megőrzése érdekében teljesen egészséges vendégeinknek is kínálunk mozgási lehetőséget, mégpedig az önálló gerinc tréninget DAVID gépeken.

Az önálló gerinc tréning előnyei

  • Önálló gerinc tréningBármilyen időpontban végezhet önálló gerinc tréninget, amikor a DAVID Gerincklinika nyitva tart.
  • Saját tempóban végezhetők a gerinc gyakorlatok, senkihez nem kell alkalmazkodnia.

  • A DAVID gépekkel maximálisan kíméli ízületeit, illetve célzottan és izoláltan erősítheti gerincének egészségéért felelős izomcsoportjait.

  • Testre szabott, tudományos alapokon álló edzéstervet dolgozunk ki Önnek.

  • Exkluzív környezetben edzhet.

További részletek az önálló gerinc tréningről

Természetesen az önálló gerinc tréning edzései alatt is jelen vannak a DAVID Gerincklinika trénerei, és segítenek a DAVID gépek beállításában vagy bármilyen más kérdések esetén.

A 12 alkalmas önálló gerinc tréning bérlet 3 hónapig érvényes, és 28 000 forintba kerül. A kezeléshez egészségkártyát és SZÉP kártyát is elfogadunk.

Az önálló gerinc tréning megkezdése előtt minden vendégünknek személyi gerinc állapotfelmérésen szükséges részt vennie. A gerinc, teljes körű analízisével tudjuk kizárni az egészségügyi kockázatokat, illetve tudunk összeállítani személyre szabott edzéstervet.

12 alkalom után javasoljuk, hogy végezzen el egy újabb analízist, ún. visszamérést. A visszamérés azért ajánlott, mert a javuló számadatok további motivációt nyújtanak Önnek, illetve megmutatják, mely területekre érdemes jobban koncentrálnia, hogy gerince egészséges tudjon maradni.


Bővebb információk:

Személyi gerinc állapotfelmérés
David gépek
A DAVID Gerincklinika
Személyi edzés